Holnap Háza
Nappali rehabilitációs központ
Rólunk
Szolgáltatásaink
AKTUÁLIS

ADOMÁNYVONALLAL A MOZGÁSSÉRÜLT EMBEREK KOMPLEX REHABILITÁCIÓJÁÉRT

2008. január-februárjában az Addetur Alapítványon keresztül a Holnap Háza Nappali Rehabilitációs Központot támogatja mindenki, aki a Telekom Adományvonalat hívja a 1788-as számon.

A Holnap Háza a Mozgássérültek Állami Intézete új részlegeként az országban elsőként nyújt mozgássérült emberek részére nappali rehabilitációs szolgáltatást komplex szemléletben. A befolyt összegből beszerzett speciális eszközök (pl. Sound Beam, légzéstámogató, ergoterápiás fal, végtagmozgató, kültéri gyakorlópálya) komplex, rendszerszerű alkalmazása révén javul a családban élő mozgássérült emberek egészségi állapota, kommunikációs és szocializációs képességei, foglalkoztatási esélyeik, társadalmi integrációjuk. A kutatások szerint a ráfordítások a rehabilitációt követő öt évben mintegy 14,5-szörösen térülnek meg a nemzetgazdaság számára.

Az Adományvonal hívásának ára 100 forint, a szám csak T-Com és T-Mobil hálózatból hívható. A hívás ára teljes egészében a Holnap Házáé.

Amennyiben lehetőségetek van rá, segítsetek hívásotokkal!

LEGÚJABB SZOLGÁLTATÁSUNK: HOLNAP HÁZA NAPPALI REHABILITÁCIÓS KÖZPONT

A Holnap Háza egy nappali rehabilitációs intézmény, mely a Mozgássérültek Állami Intézete (MÁI) új részlegeként, de az Addetur Alapítvány fenntartásában működik.

Az intézmény létrehozását az Európai Unió támogatta. Célunk a mozgássérült emberek részére komplex rehabilitációs (egészségügyi, mentálhigiénés, képzési-oktatási, szociális, munkavállalási) szolgáltatások nyújtása klienseink munkaerőpiacra történő (vissza)térése érdekében.

Modern eszközökkel felszerelt, a rehabilitációs szemléletnek megfelelően igényesen kialakított, akadálymentes környezetben várjuk ügyfeleinket.

További információ kapható a 1/315-3264-es telefon- és fax-számon, valamint a Holnap Háza koordinátora telefonszámán: 20/344-8835; e-mail: info@holnaphaza.hu.